november 2012

Akkurat nå

18.11.2012 @ 23:19 Blogg 2 kommentarer

Jeg trenger en pause nå. Jeg har ikke tid til å finne ting til å blogge om. Det er kanskje feil å si at det er tiden som er i veien, for tid er det nok av, men akkurat nå vil jeg legge bloggen til side en stund. Det er nok å tenke på fra før!
 

Barnehjem

15.11.2012 @ 18:31 Blogg 0 kommentarer

I uka her eller neste uke skal vi dra på et barnehjem her så jeg får se hvordan barnehjemmene er her. Jeg vet at det er langt i fra bra og jeg gruer meg til å se hvordan de har det, men jeg tror også jeg kommer til å få en liten tankevekker. 

 

Lei

12.11.2012 @ 18:03 Blogg 0 kommentarer

Haha og jeg som trodde jeg hadde blitt frisk - helt til jeg hang over do og kasta opp. Jeg er visst allergisk mot banan! Det å være dårlig i 2 uker i strekk i den varmen her og uten mamma som alltid har vært der når jeg er syk, det er faktisk helt forferdelig. 

Utsikta fra leiligheta!! ♥
 

Brunfarge

11.11.2012 @ 06:06 Blogg 0 kommentarer

Hele kroppen min er kjempebrun bortsett i fra henda, som henger skikkelig etter, så da ser det dritdumt ut når jeg bruker sminke. Vet ikke om jeg skal bruke like brun sminke som henda eller resten av kroppen. Hva ser best ut liksom? Haha


Endelig bedre!

09.11.2012 @ 20:47 Blogg 0 kommentarer

Nå er endelig formen mye bedre, så om ikke så lenge har jeg tenkt og lage et innlegg om noen av forskjellene i Brasil og Norge. Det er jo to helt forskjellige land og to helt forskjellige kulturer! Jeg venter til jeg har fått tatt noen flere bilder. Har for det meste bare bilder av bassenget og stranda og det blir kjedelig med bare sånne bilder hele tiden.

Haha, nettopp kommet ut av dusjen!

Vitamina de abacate!

09.11.2012 @ 19:39 Blogg 0 kommentarer

Siden jeg kom har jeg fått denne drikken ofte og den er så god. Så det er dumt at den ikke finnes i Norge!

Ååh, nam ♥
3 mnd!

07.11.2012 @ 01:05 Blogg 0 kommentarer

Idag er det 3 måneder til jeg sitter på flyet til Norge! Det høres så lite ut. Jeg fikk ikke forlengelse, så jeg må ut av landet etter 6 måneder. Gleder meg så mye til og komme tilbake til det gamle livet og ikke minst til å møte alle igjen. Jeg skal iallefall nyte den siste, korte tida jeg har igjen.

Søteste Stine skal bli med og hente meg! Har ikke ord for hvor jeg gleder meg til å se henne igjen og til alt vi skal finne på når vi kommer hjem.


 

Dårlig form.

06.11.2012 @ 04:52 Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg vært hjemme fra jobb i 3 dager. Jeg har fått influensa. Hater det! Jeg har vært sengeliggende i snart 4 dager nå, så visst det ikke gir seg blir det nok å dra på sykehuset. Idag tidlig trodde jeg at jeg endelig hadde blitt frisk, men nei. Senere på kvelden var jeg plutselig 10 ganger dårligere enn jeg allerede hadde vært. Jeg gråt, var sur og skjønte ikke hvorfor det måtte skje nå. Haha, ja. Jeg var dritsur. Håper virkelig jeg blir frisk og slipper sykehuset. Hater sykehus, leger og alt sånt. Enda værre når jeg ikke forstår hva de sier.

Syk og fin jaHverdagen!

01.11.2012 @ 03:19 Blogg 0 kommentarer

Kom hjem fra jobb for rundt en time siden! Det gikk overraskende bra. Har bare litt vondt under ene hæla etter å ha stått og gått i hele dag. Det er veldig godt å endelig ha noe å gjøre om dagene. Så dagene kommer nok til å gå på soling og jobbing. Uansett, nå har jeg endelig fått tak i solkrem. Det har blitt glemt hver gang vi har vært i byen, men bestefar huska det i går, så nå skal jeg iallefall slippe å få hudkreft! 

Dette er det jeg bruker i sola nå. Håper den er bra og at jeg blir brunere av den i tillegg! Har aldri sett solkrem med brunfarge, men det er jo bare et pluss med brunfarge i den.


 

hits