oktober 2012

Første dag på jobb!

31.10.2012 @ 19:33 Blogg 0 kommentarer

Har egentlig ikke tid til å blogge nå, men i dag begynner jeg å jobbe! Både gruer meg og gleder meg. Blir helt sikkert spennende. Skal møte opp 4, så skal jeg jobbe 5 dager i uka fra 17.00-22.00 på kveldene. Det er forresten 4 timer tidsforskjell i Norge og Brasil. 

Babyen min er ødelagt

30.10.2012 @ 23:59 Blogg 0 kommentarer

Min kjære iPhone er som jeg sa tidligere, ødelagt. Jeg håper det er den feilen vi tror det er så jeg får fikset den mens jeg er her! Den ser jo helt ny ut og har ingen sprekker, riper eller noe, så er nok batteriet som er ødelagt.
Alltid hatt på deksel tilogmed...


På hver side av der laderen stikkes inn er det to skruer så man kan skru opp telefonen. Haha, blir vel veldig bra når jeg skal gjøre dette helt alene...Pink love - resten av bildene!

30.10.2012 @ 20:49 Blogg 0 kommentarer

Blogget tidligere om denne neglelakken, der det bare ble lagt ut et bilde, så nå kommer resten!

Dette bruker jeg når jeg skal lakkere neglene. Haha ja, neglefila er brukt en del ganger ser jeg...
Etter jeg har fila neglene og hatt på olje. Her er ikke oljen gnidd utover, men det blir veldig mye finere når jeg har fila enn før jeg fila!


Etter et lag med neglakk!
Etter to lag! Haha, glemte selvfølgelig pekefingeren... Så det ikke før jeg så bildet nå.


 

Våknet til verdens beste nyhet!

28.10.2012 @ 19:42 Blogg 0 kommentarer

Har ikke snakket så mye med tante, men i dag hadde vi planlagt å skype. Haha, jeg våkna brått og tenkte: "oi, jeg skulle jo skype med tante." Jeg logget på facebook og det første som kom opp var et nydelig bilde av min kjære tante og hennes helt nyfødte datter! Tårene rann, jeg kjenner jeg savner alle hjemme og følte at jeg burde vært hjemme nå. Har selvfølgelig klart å ødelegge iPhonen min også, så det gjør alt 10 ganger værre. Gjett om jeg gleder meg til å se den nydelige jenta og endelig gi en stor klem til storesøstra hennes og foreldrene såklart. De betyr så mye for meg, jeg er kjempeglad i dem alle 4, så det skal bli kjempegøy å endelig tilbringe masse av tiden min sammen med dem igjen.
Har fått en del bilder av snuppa, men velger å ikke legge ut. Værtfall ikke før jeg kommer hjem og har snakket med tante.

Se så fin! 


Fest

28.10.2012 @ 18:16 Blogg 0 kommentarer

I går fikk jeg se hvordan det er å feste her! Haha, var på en fest. Herregud så annerledes og så mye liv. Det var så høy musikk at jeg ble helt slått ut, så jeg dro hjem etter en time. Var gøy å få oppleve en fest i Brasil iallefall! Hadde selvfølgelig ikke med kamera nå heller, ettersom det hadde kommet til å blitt stjelt.
 
Restaurantmat på døra! Ååh ♥
 

Pink love

27.10.2012 @ 17:01 Blogg 0 kommentarer

Elsker den nye neglelakken min! Lyserosa er nok yndlingsfargen. Har bare lakkert på tærne enda, så kommer sikkert flere bilder senere.Dette bruker jeg i sola!

27.10.2012 @ 16:46 Blogg 0 kommentarer

Når jeg er i sola har jeg alltid med meg sololje og en solbrunerkrem. Kremen har jeg selvfølgelig sluttet med etter jeg fikk utslett. Vurderer å begynne å bruke solkrem. Vil ikke ha hudkreft heller, så blir jeg brun likevel og da er det ikke noe problem å smøre seg inn med solkrem!Haha, litt varmt?


Loveeee


Svar på spørsmålsrunden

26.10.2012 @ 00:11 Blogg 0 kommentarer

Det ble ikke så mange spørsmål, er ikke så mange som vet om bloggen min heller, så kanskje ikke så veldig rart, men tenkte å svare på videoblogg. Ble ikke sånn likevel, da både dataen min og min kjære iPhone er ødelagt! Derfor svarer jeg bare fort med bestemor sin data.

Hva gjør du om dagene i Brasil?
Akkurat nå er det ikke så veldig mye som skjer. Jeg er for det meste ute i solen og snakker med venner fra Norge! Begynner å jobbe snart, så da blir det mest jobbing og soling!

Blitt brun?
Ja

Har du fått noen venner?
Har blitt kjent med en del ja, har fått noen venner også!

Har du hatt noen kleine situasjoner der?
Haha, ja! Mange... Det ene var da ei dame kom bort til meg og spurte om jeg kunne betale det hu tenkte å kjøpe og jeg bare snudde meg og gikk unna, så kom hun etter, så kom bestefar og da fortalte han hva hun hadde sakt. De stopper ikke å mase og det er flaut, spesielt visst jeg ikke skjønner hva de sier. Så har det for det meste vært på stranda når folk springer etter meg og tar på meg og er helt gal. Det er jo morsomt, men herregud - så flaut.

Er det god mat i Brasil?
Ja, Ingrid. Trenger ikke bekymre deg for det altså, haha

Kan du blogge oftere?
Jeg prøver! Har blogget mer i det siste nå, enn hva jeg gjorde tidligere!!

Har du noen gang røyket/snuset?
Jeg har prøvd begge, men verken røyker eller snuser!

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser www.mammatilmichelle.blogg.no, www.juliealmlie.blogg.no, www.sach.blogg.no og noen blogger fra topplista!

Savner du noen?
Ja!! Savner veldig mange. Savner både venner og familie, så skal bli kjempegodt å se alle igjen. Gleder meg kjempemye.Hvorfor flyttet du til Brasil? 
Jeg flyttet mest fordi forholdet til meg og mamma skal forbedre seg. Dette orker jeg ikke brette ut på bloggen, men jeg håper og tror det vil bli bedre etter så lang tid fra hverandre!

Kan du fortelle litt om hvordan det er å bo i Brasil, og om forskjellene i Norge og Brasil?
Dette kan jeg lage et eget innlegg om! Det er veldig mye forskjeller og jeg venter litt med dette for jeg legger merke til mange forskjeller hver dag! 

Jobb!

25.10.2012 @ 22:24 Blogg 0 kommentarer

Om under 1 uke begynner jeg å jobbe. Skal bli godt og endelig gjøre noe om dagene! Kjedelig å bare sole seg og ikke gjøre noe spesielt. Både gruer meg og gleder meg til å jobbe, men det blir nok gøy! Må nesten begynne å snakke portugisisk. Så istedet for å gå språkskole får jeg en lærer her hjemme, så jeg får hjemmeundervisning. Han snakker bare engelsk og portugisisk, men kommer til å lære en del likevel.

Sterkpia96
 

Sminken jeg bruker!

23.10.2012 @ 22:02 Blogg 0 kommentarer

Da jeg flytta hit kjøpte bestefar helt ny sminke til meg og jeg har forelska meg i den nye sminken. Dior er blitt den nye favoritten! Vel, nå når jeg er i Brasil blir den ikke brukt likevel og den foundationen jeg fikk var altså den hudfargen jeg hadde da jeg fikk den, så hadde sett dumt ut om jeg hadde brukt den nå som jeg har blitt brun.

Så et bilde av parfymen jeg bruker. Lukta av denne er så god! 

Allergisk mot solbruner-krem

23.10.2012 @ 21:51 Blogg 0 kommentarer

I dag sola jeg meg med en sololje, eller ikke sololje men en eller annen krem som skal gjøre meg brun - det var noe jeg fort fant ut at jeg ikke tålte. Prøvde denne for ei stund siden også og fikk samme reaksjon, så tror jeg holder meg unna den. 

Liker ikke det stygge skillet. Lurer på å begynne å sole meg naken foran alle sammen! Haha, neida


Her er bilde fra igår, da jeg ikke hadde soleksem


Enda et bilde uten soleksem


Sånn ser jeg altså ut i dag, nam


Slenger ut et bilde av mitt lille paradis med det samme, åååh!New in

23.10.2012 @ 21:39 Blogg 0 kommentarer

Noe har skjedd med speilrefleksen, den fokuserer ikke sånn som jeg vil den skal gjøre. Men kjøpte denne her om dagen! Elsker den

Spørsmålsrunde

17.10.2012 @ 19:30 Blogg 4 kommentarer

Er ikke så flink til å gidde å bruke kameraet og overføre bildene, derfor blir det ikke så mye blogging! Men jeg tenkte å ha spørsmålsrunde, så da er det bare å spørre om hva som helst i kommentarfeltet, så lenge det ikke er usaklig. 

Godteriii ♥
 

Solbrent for første gang... Yes

14.10.2012 @ 04:34 Blogg 0 kommentarer

Haha, jeg ble faktisk solbrent her om dagen!! Bruker aldri å bli solbrent, men bruker aldri solkrem heller, så kan takke meg selv! Ble bare litt rød på skuldrene, var ikke vondt eller noe, heldigvis. Dagene har gått i et kjør her, har hatt masse besøk, vært på stranda, feira bursdag, fått meg venner, bada i bassenget og ja - alt er bare topp akkurat nå! I morgen blir det bytur med ei venninne og bestefar. Vi skal på Ponta Negra også skal vi spise kebab senere, så da er det bare å legge seg snart, må opp veldig tidlig!

Fint, hæ?

Herliiig!

Kjedelige dager.

07.10.2012 @ 21:08 Blogg 0 kommentarer

Nå for tiden er dagene veldig, veeeldig kjedelige og da er det heller ikke gøy å lese bloggen min. Men skal slenge inn et bilde med brunfargen! Hendene henger etter med fargen, haha! Skjønner ikke.... Bildet er tatt for 1-2 uker siden, så har fått mer farge nå!

Bilder!

02.10.2012 @ 00:18 Blogg 2 kommentarer

Burde vel bli flinkere til å orke å bruke speilrefleksen, ser mye bedre ut med bildene osv. Når jeg bruker Iphone blir jo bildene forskjellig størrelse?? Haha, ikke fint.
Haha, stygge babyfirfirsla som ikke ville flytte seg.  

Nettopp kommet hjem fra byen!

01.10.2012 @ 03:51 Blogg 0 kommentarer

I dag har vi vært i byen! Dro rundt 6tiden og kom hjem for en stund siden. Vi vart ute på restaurant og spiste, det var veldig koselig! Har blitt kjent med nye folk her og det er godt å ikke føle seg alene. Hadde ikke med kamera eller telefon, da det er stor fare for at den blir stjelt i byen - større sjangse på kveldene, så det ble liggende hjemme.

Linn

Linn


16, Orkdal

Design

Designet er laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits